PM-onki 12.6 Hamina. ilmoittautuminen sihteerille 5.6 mennessä.

Avoimen onkikilpailun tulokset lisätty.

KKV kiittää talven pilkkikilpailuissa kävijöitä, yhteistyökumppaneitaan ja vesialueiden omistajia yhteistyöstä 2022.

KKV:n pilkkikauden päättäjäiset Lemin Uimin metsästysmajalla lauantaina 14.5. Tarjolla ruokaa, saunomista, kilpailuiden muisteloita, yhtyeishengen kohottamista sekä virvokkeita! Ilmoittautuminen sihteerille 6.5 mennessä. Kaikki jäsenet tervetuloa!

SM-särkipilkistä juttu   tästä

SM-pilkistä juttu  tästä  Kilpailussa palkittiin Suomen parhaana pilkkiseurana Kivijärven Kalaveikot!

PM-pilkistä 3 pronssia, jutun löydät tästä

Tervehdys!

Syyskokouksessa käytiin läpi kuluneen vuoden asioita. Puheenjohtajaksi valittiin Juha Lainejärvi, sihteeriksi Petri Lilja p. 040-5027122, jäsenasiainhoitaja puheenjohtaja p. 0500-153357, juha_lainejarvi@windowslive.com, vpj. Tapio Niinijärvi, lisäksi hallitukseen kuuluvat Pirjo Huopainen, Arja Villanen ja Marko Ilves. Lisäksi seuran nettisivuja hoitaa Jan Muuronen.

Järjestämme avoimia pilkkikilpailuja, neljän osakilpailun pilkkicupin, kesällä avoimia onkikisoja sekä mahdollisesti uistelu-cupin. Mestaruuskisat pidetään pilkissä sekä kesäongessa. Pilkkikilpailuiden osanottomaksu on avoimissa kilpailuissa 15 € / kilpailija ja pilkkicupissa 10 € / kilpailija sarjaan katsomatta, pl. nuoret. Sarjajako sekä pilkkicupissa että avoimissa kilpailuissa miehillä yli ja alle 65-vuotiaat, naisilla yksi sarja. Pilkkikilpailuja ennen kilpailualue on rauhoitettu eli harjoittelukielto 2 vrk. Rauhoitus koskee myös pilkkicupia! Kielto koskee kilpailualueen lähivesiä, alle 5 km lähtöpaikasta. KKV:n pilkki- ja onkikilpailussa kaikenlainen kalojen syöttäminen on kielletty! Rikkeestä kilpailija suljetaan kilpailusta, asia käsitellään hallituksessa ja kilpailukielto annetaan hallituksen päätöksen mukaisesti. Pilkkikilpailussa akkukairan käyttö on sallittu joka sarjassa. Reikiä akkukairalla saa tehdä vain yhden josta on pilkittävä ennen uuden reiän tekemistä. Kilpailujen tiedottaminen nettisivumme etusivulla ja kilpailukalenterissa kivijarvenkalaveikot.net, lisätiedot sihteeriltä. 

Kauteen kuuluvat SM- ja PM-kilpailut niin pilkissä kuin kesäongessa. Lisäksi ohjelmassa on myös laituripilkin SM ja PM-kilpailut. Näihin kilpailuihin ilmoittautumiset keskitetysti sihteerin kautta.

Koululaistapahtumia järjestetään Luumäen, Lemin ja Savitaipaleen 7-luokkalaisille talvella pilkkien mahdollisuuksien mukaan ja keväällä Kuukanniemen koululaisia ongittaen. Jäsenmaksu pysyy ennallaan eli aikuisilta 18€ ja 5€ nuorilta. 

Hallituksemme toivoo toimintaamme lisää talkoolaisia ja tietysti kilpailijoiden aktiivisuutta vaikeista ajoista huolimatta sekä toivottaa kaikille kalaisaa vuotta 2022!                                                                      

Kivijärven Kalaveikot
 

134012

                                  

Kalaveikkojen historiikki löytyy täältä